Uvjeti korištenja

Korištenjem internetske stranice Upravnog odjela za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Internetska stranica Upravnog odjela za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju namijenjena je približavanju informacija o aktivnostima i poslovima iz djelokruga Upravnog odjela za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju javnosti. Naš cilj je dostupnost cjelovitih, točnih i ažuriranih informacija.

Upravni odjel za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internetske stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Upravni odjel za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju, u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja bi na bilo koji način nastala uporabom ili zlouporabom sadržaja te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Odricanjem od navedene odgovornosti Upravnog odjela za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljen na internetskoj stranici, ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Iako Upravni odjel za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja internetske stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Upravni odjel za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu internetske stranice Upravnog odjela za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju na druge stranice.